Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Feedback melden? Lees dit eerst!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Feedback melden? Lees dit eerst!

  Beste leden,

  Aangezien de feedback topics de laatste tijd als paddenstoelen de grond uit schieten, willen we de onderstaande punten aanscherpen.

  Zie je een overtreding op het forum? Dan is hier de plaats om het de melden. In het desbetreffende topic hoef je niets te melden, aangezien je daar niet geliefd mee maakt bij zowel de leden als de Crew. Je riskeert hier tevens zelf een warning mee.

  Voordat je hier feedback meldt, kijk dan eerst of het dringend is of niet. Het komt veel voor dat er gevraagd word een om slotje, dit is echter niet dringend. Als de betreffende moderator van dat forum dat ziet, kan het overkomen alsof hij (of zij) niet genoeg aanwezig is. Het melden van niet-projectwaardige projecten is bijvoorbeeld niet dringend. Dit regelt de moderator daar wel als hij het ziet.

  Als er bijv. iemand uitgescholden wordt, spam wordt geplaatst of het echt uit de hand loopt in een topic dan kun je dat natuurlijk altijd in dit forumdeel melden. Zodat we snel kunnen in grijpen.

  Met overige (technische) problemen en tips kun je hier natuurlijk altijd terecht.

  Alle vragen en op merkingen met betrekking tot de Perso's dient in het subforum 'Perso Feedback' geplaatst te worden.

  Plaats bij je melding zo veel mogelijk nuttige informatie. Links naar users, links naar threads. En geeft het feedback topic een fatsoenlijke naam.

  Tot slot: heb geduld, normaliter zullen de forumleiders de feedback zo spoedig mogelijk afhandelen. Het kan echter voorkomen dat het 1 Š 2 dagen duurt. Ga dan niet zitten bitchen, we komen je topic echt wel tegen..

  Groeten,

  De Scooter-Freaks Crew
  <...>
Working...
X