stekker op accu? - Het Scooter Forum
Michelin Winter banden

Ga terug   Het Scooter Forum > Algemeen > Elektra

Antwoord
 
Discussietools
Oud 22-05-2012, 17:04   #1
JMo ZipStyle
SP Evo1 Sprintert
 
JMo ZipStyle's schermafbeelding
 
Geregistreerd: jul 2010
Perso Scoot: 5032
Berichten: 1.060
stekker op accu?

Kan ik een 12V 20A stekker op een scooter accu zetten?

Gaat dit problemen geven? denk aan doorslaan, sneller opraken van de accu, of zal het helemaal niet werken?

Alvast bedankt.
JMo ZipStyle is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23-05-2012, 00:04   #2
krollie
User Registered
 
krollie's schermafbeelding
 
Locatie: lunteren
Geregistreerd: dec 2009
Perso Scoot: 79586
Berichten: 1.048
is die 12V 20A wat de stekker mag hebben of ga je 20A van de accu gebruiken?
20 A van de accu gebruiken is wel erg veel, lijkt me niet goed

__________________
krollie is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23-05-2012, 07:47   #3
JMo ZipStyle
SP Evo1 Sprintert
 
JMo ZipStyle's schermafbeelding
 
Geregistreerd: jul 2010
Perso Scoot: 5032
Berichten: 1.060
Bij de omschrijving staat:

Functies Vergrendeld/vergrendeld
Type R18-P3A
Isolatieweerstand (500 V=) min. 100 MΩ
Contactweerstand max. 50 mΩ
Schakelvermogen 20 A / 12 V=
Schakelspanning 12 V/DC
Schakelstroom 20 A
Aansluiting Platte stekker 6,35 mm, led-aansluitdraad
Schakelstand 2 x aan/uit
Afm. (b x h) 95 mm x 80 mm
Conform RoHS Ja
Uitvoering 3 tuimelschakelaars / 3 signaallampen
Aantal polen 2

Ik hoop dat je aan deze informatie wat heb, ik ben zelf namelijk niet echt een held in electronica.
JMo ZipStyle is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23-05-2012, 10:21   #4
krollie
User Registered
 
krollie's schermafbeelding
 
Locatie: lunteren
Geregistreerd: dec 2009
Perso Scoot: 79586
Berichten: 1.048
wat zit er aan die stekker dan?
en kijk eens naar de zekeringen bij je accu, daar zit al geen 20A in volgens mij, dus als het apparaat 20A nodig heeft dan word het lastig.

vertel eens wat je van plan bent, wees eens duidelijker

__________________
krollie is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23-05-2012, 13:45   #5
JMo ZipStyle
SP Evo1 Sprintert
 
JMo ZipStyle's schermafbeelding
 
Geregistreerd: jul 2010
Perso Scoot: 5032
Berichten: 1.060
aan de schakelaar(tuimelaar) zit een lampje, ik wil er me koeling mee aan en uit zetten, dus waterpomp en ventilator + stage6 teller.

Maar omdat mijn oog op het 20A valt weet ik niet zeker of dit wel geschikt is om als schakelaar te gebruiken tussen deze spullen.
JMo ZipStyle is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24-05-2012, 21:43   #6
RobinL
Forum Moderator
Forum Moderator
 
RobinL's schermafbeelding
 
Locatie: Wijk bij Duurstede
Geregistreerd: okt 2005
Berichten: 7.023
Die 20 ampere staat voor het aantal ampere wat de schakelaar maximaal MAG hebben.

Dus een ventilator , teller & waterpomp is geen probleem

Geef duidelijke & volledige antwoorden
Desnoods met illustratie's !
RobinL is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24-05-2012, 22:54   #7
JMo ZipStyle
SP Evo1 Sprintert
 
JMo ZipStyle's schermafbeelding
 
Geregistreerd: jul 2010
Perso Scoot: 5032
Berichten: 1.060
aaah op die fiets, superbedankt allemaal in kan weer met gerust hart verder!
JMo ZipStyle is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools

Regels voor berichten
Je mag niet nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen versturen
Je mag niet jouw berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Aan
Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 08:02.

Powered by vBulletin Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.