Ducati cdi - Het Scooter Forum
Michelin Winter banden
Oud 23-11-2009, 16:53   #1
randyzip
Registered User
 
Geregistreerd: jan 2009
Berichten: 52
Ducati cdi

Aangezien ik geen antwoord krijg in het andere topic probeer ik het maar zo..

Ik heb een ducati cdi gekocht voor mijn zip, nu wou ik hem gaan ontgrenzen maar kan die begrenzer niet vinden? Zit die er wel in want ik hoor van anderen dat die er wel in zit, maar heb ergens anders ook gelezen dat een nieuwe niet meer te ontgrenzen is..
randyzip is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23-11-2009, 16:54   #2
MickAerox
Lid
 
MickAerox's schermafbeelding
 
Geregistreerd: sep 2007
Perso Scoot: 72901
Berichten: 702
Ducati cdi is wel degelijk te ontgrenzen. is mijne ook.
Zit gewoon zoals bij de Chinese CDI. Precies zelfde plekje

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gl hamar Bekijk bericht
maar past een sd blok ook op een dd blok ?
MickAerox is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23-11-2009, 17:01   #3
xxwubxx
Registered User
 
Geregistreerd: sep 2009
Berichten: 313
Ik heb mijne ook ontgrenst ja, het draadje zit heel ondiep dus een paar keer zagen en je bent er.
xxwubxx is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23-11-2009, 17:19   #4
randyzip
Registered User
 
Geregistreerd: jan 2009
Berichten: 52
Hij zit bij mij niet 18 tot 22 mm uit de kant.. Waar zit die bij chinese cdi's dan?
randyzip is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23-11-2009, 18:18   #5
randyzip
Registered User
 
Geregistreerd: jan 2009
Berichten: 52
Het gaat om deze cdi staat bij dat het nieuw model is, heb ergens gehoord dat die niet meer te ongrenzen zijn klopt dit? http://www.euroscooters.nl/shop/piag...b594cc8bcf0f6e
randyzip is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23-11-2009, 18:21   #6
xxwubxx
Registered User
 
Geregistreerd: sep 2009
Berichten: 313
daar zit geen draadje klopt, maar die zijn ook niet voor 4takt? Tenminste niet voor Piaggio zip 4t.
xxwubxx is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23-11-2009, 19:16   #7
randyzip
Registered User
 
Geregistreerd: jan 2009
Berichten: 52
Nouja heb precies dezelfde cdi maar dan voor 4takt kan idd dat boogje ook niet vinden heb de originele (ook ontgrenst) er naast gehouden.. Denk dat ik dan toch de onbegrensde versie heb gekregen bij de dealer terwijl ik om een begrensde versie had gevraagt.. word nog maar een cdi aanschaffen dan..
randyzip is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23-11-2009, 19:31   #8
xxwubxx
Registered User
 
Geregistreerd: sep 2009
Berichten: 313
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door randyzip Bekijk bericht
Nouja heb precies dezelfde cdi maar dan voor 4takt kan idd dat boogje ook niet vinden heb de originele (ook ontgrenst) er naast gehouden.. Denk dat ik dan toch de onbegrensde versie heb gekregen bij de dealer terwijl ik om een begrensde versie had gevraagt.. word nog maar een cdi aanschaffen dan..
so so geld zat
xxwubxx is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23-11-2009, 20:59   #9
DnnsZip4t
zip 4takkttttt
 
DnnsZip4t's schermafbeelding
 
Geregistreerd: mei 2008
Berichten: 580
ik heb een cdi voor je liggen
ik pm je wel ff
DnnsZip4t is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24-11-2009, 13:58   #10
aprillia-sr
Registered User
 
Geregistreerd: aug 2007
Perso Scoot: 65686
Berichten: 838
Die link wat je stuurde was van een 50 cc 2 takt zip.


De 4 takt cdi die NIET te ontgrenzen valt is de cdi met een grijze aansluiting waar je de stekker inklikt van de onsteking

zipppa!
aprillia-sr is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24-11-2009, 14:03   #11
randyzip
Registered User
 
Geregistreerd: jan 2009
Berichten: 52
Ging ook alleen maar om het uiterlijk, ik heb idd die met de grijze aansluiting, koop wel even een andere
randyzip is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10-12-2009, 16:47   #12
randyzip
Registered User
 
Geregistreerd: jan 2009
Berichten: 52
Heb beetje met die kapotte cdi lopen kutte.. helemaal open gemaakt en toen weer aangesloten en de scooter starte gewoon in 1x zonder problemen.. Wat het probleem nou was is echt een raadsel haha
randyzip is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools

Regels voor berichten
Je mag niet nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen versturen
Je mag niet jouw berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Aan
Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 10:15.

Powered by vBulletin Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.