Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Kymco Agility 4-Takt (Snor) start af en toe niet / stottert tijdens rijden

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Kymco Agility 4-Takt (Snor) start af en toe niet / stottert tijdens rijden

  Hallo,

  Ik heb een Kymco Agility 4-takt snoruitvoering. Sinds ik hem heb stottert hij wat tijdens het rijden. Hele tijd een beetje inhouden dan weer loslaten, weer inhouden, loslaten enz....dat dan heel snel achter elkaar. Rijdt dus niet echt fijn.

  Ik dacht, misschien is de carburateur vuil, heb die er dus tussen uit gehaald, helemaal schoon gemaakt, weer teruggeplaatst, scooter startte meteen en weer mee gereden. Helaas was het euvel nog steeds niet verholpen.

  Dus weer de carburateur er uit gehaald, alles nogmaals goed nagekeken, echt alles schoon geblazen met de compressor. Weer teruggeplaatst en toen begon het probleem.
  Scooter startte niet meer. Startmotor draait prima rond , en af en toe wilt ie ook wel aanslaan, maar hij pakt dan niet door, zodat ie stationair blijft lopen.
  Heel af en toe start hij wel (ik geef dan volgas tijdens het starten), hij blijft dan ook stationair lopen, dan rijd ik een stuk. Ik zet hem uit. Start ik hem dan meteen weer, dan start hij ook weer, laat ik hem een paar uur staan en start dan weer, dan begint het probleem weer van voor af aan. Dus startmotor draait rond, maar hij pakt niet op.

  Ik heb de bougie nagekeken, die is nog in prima staat (is ook vorige maand vervangen). Heb luchtfilter ook schoongemaakt.

  Carburateur krijgt ook benzine, als ik de slang er af haal , dan sijpelt er ook wat benzine uit en tijdens het schoonmaken van de carburateur zat er ook allemaal benzine in.

  Wat kan dit nog meer zijn ? Misschien probleem met de elektrische choke ? Iemand nog andere suggesties / ideeen ?

  Is nu heerlijk weer, wil er graag op rijden, maar ik weet nu even niet waar ik de oplossing moet zoeken. • #2
  Grote kans dat er een Vacuumslang lek is / gescheurd is.,of ergens valse lucht.
  Vragen op het Forum plaatsen a.u.b , en niet via Pm

  Comment


  • #3
   Iemand nog suggesties ?

   Comment

   Working...
   X