Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Italjet Dragster loopt niet lekker :(

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Italjet Dragster loopt niet lekker :(

  Beste mensen,

  Ik heb deze week gedeeltelijk mijn Italjet Dragster 50 cc 2 takt opnieuw opgebouwd.

  - Nieuwe cilinder.
  - Nieuwe zuiger + veren.
  - Nieuwe bougie.
  - nieuw membraan.
  - Nieuwe Carburateur Dellorto PHVA 17.5.
  - Nieuwe standaard koppeling.
  - Nieuwe snaar.
  - Nieuwe standaard Variateur.
  - nieuwer Leovince GP uitlaat.

  De setup is: 5,5 gram rollen, standaard drukveer en trekveren. 80 sproeier, standaard luchtfilter, luchtschroef op 1.5 slag open.
  De varioring is eruit en de prop is uit de uitlaat wel zit er een db killer in.

  Probleem is nu dat hij wel goed start en hij trekt ook op, maar soms traag en soms wel snel, maar valt in een dip en komt niet boven de 50. ook berg op gaat maar met 30.

  Kan iemand mij een zetje in de goede richting geven waar ik moet gaan zoeken? Ik heb al van alles met de luchtschroef geprobeerd op verschillende slagen maar dat heeft maar weinig effect.

  Ik denk zelf dat het iets te maken heeft met de drukveer en de trekveertjes? Maar kan iemand mij advies geven welke kleuren ik zou kunnen proberen?

 • #2
  Originele cilinder? Of... Sproeier lijkt me wel aan de grote kant, zeker als het een originele cilinder is. Trekveertjes omega goud of zilver nemen voor een aangrijppunt op een hoger toerental. En last but not least heb jij je v-snaar geshimmed op je vario bus? Want als je snaar niet goed geshimmed is met vulringen heb je optrek problemen. En let op je Leovince GP is niet een hoogtoerige uitlaat. Neem een Yasuni-R of soortgelijk.

  Comment

  Working...
  X