Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Grote scootermeeting 2017 + Opening Nssc sprint seizoen

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Grote scootermeeting 2017 + Opening Nssc sprint seizoen

  Op zondag 23 April organiseert het Jongerenplatform Etten-Leur voor de 7e keer de legale scootermeeting op het terrein van Blom Slipcontrol.
  Dit is de ultieme dag voor de echte scooter en brommer liefhebber en zal gevuld zijn met tal van activiteiten.
  Ook dit jaar kun je weer genieten van de volgende onderdelen :

  - Opening seizoen NK Scootersprint
  - Custom Show
  - Testbank
  - Scooteronderdelen verkoop

  Opening seizoen NK Scootersprint:
  Hier zullen de beste coureurs van SBO weer proberen hun records te verbreken. De scootermeeting is de opening van hun seizoen, en ze zullen alles uit de kast halen om weer een snelle en oorverdovende race weg te zetten. De sprints zullen verdeeld zijn over heel de dag, en er is genoeg plaats om het van heel dichtbij te bekijken.

  Custom Show :
  Heb jij al je spaargeld in het pimpen van je scooter gestoken, ben je uren aan het poetsen om hem flink te laten shinen, en heb je de nieuwste snufjes op je scooter zitten ? Dan zou het zomaar kunnen dat jij er met de jaarlijkse Custom Show beker vandoor gaat ! Iedereen kan zich op deze dag inschrijven, waarna de jury een rondje zal maken langs alle scooters en brommers. Aan het eind van de dag zal de prijsuitreiking plaats vinden.

  De show en customwedstrijd bestaat ook dit jaar weer uit 2 onderdelen. Namelijk scooter en brommer worden los gekeurd.

  Testbank :
  Altijd al de snelheid van je scooter willen testen zonder dat je daarna op de boete word geslingerd? Ook dat kan deze dag. Hier zal een testbank staan die onder begeleiding van professionals de snelheid van jou scooter of brommer weet te meten.

  Scooteronderdelen verkoop :
  Op het terrein zullen enkele kraampjes staan waar scooteronderdelen worden verkocht. Natuurlijk kun je ook met vragen over je scooter e.d. hier terecht.

  Heb jij nou een stand of ken je iemand met een mooie stand die goed deel uit kan maken van deze meeting? Laat dit dan even weten en dan kan ik het voorleggen aan de organisatie.

  Ook zullen er een aantal eet en drink gelegenheden zijn.

  Zoals je kunt zien, voor iedere scooter liefhebber is er iets te doen ! Zorg dus dat je het dit jaar ook niet mist.  Zondag 19 April 2015
  10.00uur t/m 16.30uur
  Entree € 5,00
  Blom Slipcontrol, Hoevenseweg 39d Etten-Leur

  Meld je ook aan op facebook en blijf automatisch op de hoogte van het laatste nieuws en deel de poster zoveel mogelijk onder je vrienden zodat het een hele geslaagde dag gaat worden:

  https://www.facebook.com/events/708535765981229/

 • #2
  Plaats dit ook even op:
  www.riejuforum.nl
  www.apriliaforum.nl
  www.brommerforum.nl

  Comment


  • #3
   Thanx ... Goeie Tip !
   Vragen op het Forum plaatsen a.u.b , en niet via Pm

   Comment

   Working...
   X